tiistai 10. huhtikuuta 2012

"ei noista kellään salee oikeasti mitään ees oo. mut onhan se kiva kerjää huomiota kun yhyy on niin rankkaa ja yhyy mulla on syömishäiriö ja oon cool............................. onpahan lukijoilla kivaa kun saa nauraa :D:D:D::D:D"

Blogini kävijöiden osoitteesta löysin järkytyksekseni linkin tänne ja mm. näinkin mukavaa kommenttia.
Kun rupesin pitämään tätä blogia, linkitin tätä vain "suljetuissa" piireissä toivoen tukea ja paikkaa mihin vuodattaa ajatuksia kun en sitä oikeassa elämässäni voi tehdä. En arvannut että koskaan joutuisin edes miettimään tälläistä, mutta voin sanoa että ehei, en todellakaan ota minkäännäköistä vastuuta kenestäkään toisesta ihmisestä joka sairastuu tätä luettuaan, varsinkin jos tänne päätyy tuollaisesta yhteydestä. Rakkaat hevostallilaiset ja kaikki muut jotka ette tiedä mistä luette, painukaahan hittoon, mukavaa että teillä oli hauskaa (:

6 kommenttia:

 1. Miksi vaivautua lukemaan blogia, jonka sisältö ei selkeästikään henkilöä X kiinnosta? Miksi pitää se oma lusikkansa tunkea muiden soppaan, vaikkei aio kuitenkaan syödä?

  Ei ymmärrä tuommosia.

  VastaaPoista
 2. sais vähän miettiä ennekuin menee paskaa puhumaan, alkoi vituttaa aika helvetisti, kirjoittajalla ei selkeästi ole minkäänlaista käsitystä mitä syömishäiriö on, voin kertoa että EHEI, en tunne itseäni hirveän cooliksi, toivottavasti kirjoittaja tuntee puhuttuaan paskaa asiasta josta ei tiedä MITÄÄN. (anteeksi kielenkäyttö, tää on sun blogi mutta pistää niin vihaksi.)

  VastaaPoista
 3. Seuraan blogiasi mielenkiinnosta. En tiedä sairaudesta mitään, enkä varmasti osaa kuvitellakaan miltä moinen tuntuu. Mutta näitä ihmisiä aina riittää joiden mielestä tässä haetaan vain huomiota.

  Enpä oikein usko muutakaan, kuin että voin vain toivottaa jaksamisia sairautesi kanssa. ;s

  VastaaPoista
 4. Taita kirjottajaa nakertaa kun maailma ei pyörikkään vain heidän ympärillään. Jos syömishäiriöstä ei tiedä mitään niin ei siitä pitäisi mennä sitten muille aukomaan päätään. En usko että mulla on syömishäiriötä mutta ongelmia meillä kaikilla riittää. Joitan ongelmia on vain niin helppo haukkua.

  Ja mitä helvetin ideaa lukea jotain blogia jonka aihe ei kiinnosta lukiaa vaan lukee sitä vain koska saa mielihyvää toisen kärsimyksestä ja nauraa sille? Sairaita ihmisiäkin löytyy

  VastaaPoista
 5. Olen aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. En usko edes, että kukaan terve ihminen kirjoittelee huvinsa vuoksi, huomiotaan hakien tekstejä siitä, kuinka ei saa pakonomaista oksentamista loppumaan, vaikka niin haluaisikin. Itse en kirjoita varsinaisesti vainkun juuri samasta syystä, mitä sinä olet tähän kirjoittanut. Koska en todellisessa maailmassa voi asiasta puhua, puhun mielummin täällä, nimettömänä ja kiitokseksi saa onneksi välillä niitä hyviäkin kommentteja.
  Sairaalta enemmänkin vaikuttaa se, kuka nauraa jollekin tämän tapaiselle.

  Luin myös tuoreempia tekstejäsi, ja toivotan tsemppiä ja paljon voimia!

  VastaaPoista
 6. Olen edellisten kanssa samaa mieltä! Pistää niin vihaksi. Itse aloitin juuri blogin kirjoittamisen tasan siksi etten voi ulkomaailmassa puhua masennuksestani. Muutamalle bloggaajalle olen linkittänyt osoitteen löytääkseni sielunsiskoja ja saadakseni tukea. En lukijoita.

  Naurettavaa, miten löytyy aina nimimerkin taakse piiloutuvia pelkureita, jotka tahtovat vain loukata ja kääntää veistä sellaisten haavoissa, joilla oikeasti on vaikeaa selvitä arjesta.

  VastaaPoista