tiistai 29. maaliskuuta 2011

To find yourself, you have to loose it all.

Ahdistuin aivan valtavasti siitä että tänään pitäisi syödä 600 kaloria 2468 dieetillä enkä saanut yöllä unta joten päätin vaihtaa sen Skinny girl dieettiin. Alla olevassa taulukossa on kuukauden ajalle jokaiselle päivälle oma kalorimäärä jota ei saa ylittää ja liikuntaa on harrastettava vähintään 30 min 5 x viikossa. Hedelmiä ja kasviksia saisi syödä mielivaltaisesti laskematta kaloreita mutta ajattelin kuitenkin laskea nekin, muuten menee ihan överiksi.


Tänään on mennyt jo 100  kaloria aamulla muroilla ja maidoilla. Se maito oli pilaantunutta, olisi pitänyt heittää jo pois. 100 kaloria syön kouluruualla ja 100 iltapalaksi. Ihan normipäivä. Tuntuu vähän isoilta nuo kalorimäärät joten katsotaan jos tuloksia ei näy ensi viikon punnitukseen mennessä, voisin kokeilla paljon kehuttua ABC-dieettiä, siinä voisi olla jo haastettakin.

Vedin tänään housut jalkaan pitkästä aikaa. Ihanaa huomata että ne oli väljät ♥ Selkäranka painaa tuolin kovaa selkänojaa vasten, vähän sattuu mutta kipu on kaunista eikä ilman kipua tule tuloksia.

2 kommenttia:

  1. mitä kaikkii dieettejä oot kokeillu? mun on pakko myöntää että oon failannu kaikki mitä oon kokeillu xd

    VastaaPoista
  2. En oo näitä aiemmin itseasias kokeillu mitää kunnon dieettiä, oon vaa pitäny kalorit minimissää. Meen kuitenki aina heti säästöliekille ja tulee ahdistus ku paino ei putoo ni sit on kauhee ahminta ku tulee no ihansama kohtaus ni meinasin et on parempi pitää joku roti näis kaloreiski välil.

    VastaaPoista